• 800x712-2
  • 800x712

pse na zgjodhet ne

Sepse fokusi, pra Excellence

ne foucus në ashensor SMART nga 1993

SIGURIMI I CILËSISË

Full GS / NF / SEMKO / akreditimit kultura dhe përgjegjësia sociale e korporatave të sjellë siguri dhe paqe të mendjes kur blerjen nga Bainian. Fabrika jonë është audituar me sukses nga shumë amerikanë dhe të Evropës shitësit të lartë.

Testimin e përputhjes

në vend ISO9001 laboratori ynë certifikuar i plotëson standardet ndërkombëtare të sigurisë. Të gjitha prodhimet tona janë testuar për të përmbushur standardet e cilësisë të gjitha të njohura ndërkombëtarisht, duke përfshirë GS / NF / VDE / SEMKO / rrugë / CETL / MSA.

Manufacture: We offer OEM and ODM service on smart socket and surge protector. Design: Industrial design, structural design and tooling design are all provided. All-in-One Service: We provide full service from product integration, quality control to export shipping.
Mëso më shumë
Bainian will attend Canton Fair from 15 to 19, Oct., 2019 at Booth 10.3 L18 , and HKTDC  during 12 to 16 Oct. 2019 at Booth 1A-F17. During the exhibition, the company will display timer sockets, industrial high-power timers, Wi-Fi smart sockets, smart video doorbells, Garden Irrigation Watering c...
WhatsApp Online Chat!