• 800x712-2
  • 800x712

kok milih kita

Amarga The Fokus, Dadi Excellence

kita foucus ing angkat SMART 1993

Quality Assurance

Full GS / NF / SEMKO / Pungkasan akreditasi lan tanggung jawab sosial perusahaan nggawa keamanan lan katentreman atine nalika mundhut saka BAINIAN. kita pabrik wis kasil wes di prikso dening akeh pengecer ndhuwur Amérika lan Eropah.

tundhuk testing

ing situs ISO9001 laboratorium certified kita meets standar safety internasional. Kabeh produk kita sing dites kanggo ketemu standar kualitas kabeh diakoni sacara internasional kalebu GS / NF / VDE / SEMKO / Pungkasan / CETL / saa.

Manufacture: We offer OEM and ODM service on smart socket and surge protector. Design: Industrial design, structural design and tooling design are all provided. All-in-One Service: We provide full service from product integration, quality control to export shipping.
mangerteni sing luwih lengkap
Bainian will attend Canton Fair from 15 to 19, Oct., 2019 at Booth 10.3 L18 , and HKTDC  during 12 to 16 Oct. 2019 at Booth 1A-F17. During the exhibition, the company will display timer sockets, industrial high-power timers, Wi-Fi smart sockets, smart video doorbells, Garden Irrigation Watering c...
Tampilan Online Chat!