• 800x712-2
  • 800x712

naha milih kami

Kusabab The Pokus Kukituna kaunggulan

kami foucus dina angkat pinter ti 1993

PAMASTIAN KUALITAS

Pinuh GS / NF / SEMKO / cul akreditasi sarta tanggung jawab sosial pausahaan mawa kaamanan jeung perdamaian pikiran nalika purchasing ti BAINIAN. pabrik urang geus hasil diaudit ku loba retailers luhur Amérika jeung Éropa urang.

minuhan nguji

dina situs ISO9001 laboratorium Certified kami meets standar kaamanan internasional. Sadaya produk urang anu diuji papanggih standar kualitas sadayana diakuan sacara internasional kaasup GS / NF / VDE / SEMKO / cul / CETL / SAA.

Manufacture: We offer OEM and ODM service on smart socket and surge protector. Design: Industrial design, structural design and tooling design are all provided. All-in-One Service: We provide full service from product integration, quality control to export shipping.
diajar deui
Bainian to Attend 2019 Canton Fair& Las Vegas National Hardware Show(NHS) - New Year New Starting Bainian will attend Canton Fair from 15 to 19, April, 2019 at Booth 10.3 K41 , and Las Vegas National Hardware show(NHS) during 7 to 9 May 2019 at Booth 2310. During the exhibition, the company w...
WhatsApp Online Chat!