• 800x712-2
  • 800x712

pse na zgjodhet ne

Sepse fokusi, pra Excellence

ne foucus në ashensor SMART nga 1993

SIGURIMI I CILËSISË

Full GS / NF / SEMKO / akreditimit kultura dhe përgjegjësia sociale e korporatave të sjellë siguri dhe paqe të mendjes kur blerjen nga Bainian. Fabrika jonë është audituar me sukses nga shumë amerikanë dhe të Evropës shitësit të lartë.

Testimin e përputhjes

në vend ISO9001 laboratori ynë certifikuar i plotëson standardet ndërkombëtare të sigurisë. Të gjitha prodhimet tona janë testuar për të përmbushur standardet e cilësisë të gjitha të njohura ndërkombëtarisht, duke përfshirë GS / NF / VDE / SEMKO / rrugë / CETL / MSA.

Manufacture: We offer OEM and ODM service on smart socket and surge protector. Design: Industrial design, structural design and tooling design are all provided. All-in-One Service: We provide full service from product integration, quality control to export shipping.
Mëso më shumë
Bainian për të marrë pjesë 2018 Hong Kong Elektronikë Fair Autumn Edition - Kape "Brez dhe Road" mundësi dhe për të përmirësuar strukturën industriale Bainian do të marrë pjesë në Hong Kong Elektronikë Fair Vjeshtë Edition nga 13 në 16, Tetor, 2018 në Booth 3B-D29 në Hong Konventë Kong dhe Ekspozita centr ...
WhatsApp Online Chat!