• 800x712-2
  • 800x712

kok milih kita

Amarga The Fokus, Dadi Excellence

kita foucus ing angkat SMART 1993

Quality Assurance

Full GS / NF / SEMKO / Pungkasan akreditasi lan tanggung jawab sosial perusahaan nggawa keamanan lan katentreman atine nalika mundhut saka BAINIAN. kita pabrik wis kasil wes di prikso dening akeh pengecer ndhuwur Amérika lan Eropah.

tundhuk testing

ing situs ISO9001 laboratorium certified kita meets standar safety internasional. Kabeh produk kita sing dites kanggo ketemu standar kualitas kabeh diakoni sacara internasional kalebu GS / NF / VDE / SEMKO / Pungkasan / CETL / saa.

Manufacture: We offer OEM and ODM service on smart socket and surge protector. Design: Industrial design, structural design and tooling design are all provided. All-in-One Service: We provide full service from product integration, quality control to export shipping.
mangerteni sing luwih lengkap
Bainian kanggo Rawuh 2018 Hong Kong Electronics Fair Autumn Edition - nangkep "Sabuk lan Road" kesempatan lan nganyarke struktur industri Bainian bakal rawuh Hong Kong Electronics Fair Autumn Edition saka 13 kanggo 16 Oktober, 2018 ing Booth 3B-D29 ing Hong Kong Convention lan Exhibition Centr ...
Tampilan Online Chat!